Healthy living is my lifestyle

Sport en gezonde voeding zijn mijn dagelijkse routine. Voor mij geen diëten of tijdelijke sportbuien maar een totale lifestyle! Ik geloof dat je een enorme (genezende) kracht in je eigen lichaam hebt, als je er maar goed voor zorgt!

Eet voeding die je lijf herkent

Tegenwoordig stoppen we ons vol met veel ‘nepvoedsel’. Fabrieksvoeding dat bewerkt is en vol zit met additieven en pesticiden. Dit heeft zijn uitwerking op het functioneren van ons hele celsysteem. Ons lichaam bestaat uit ongeveer 70 biljoen cellen. Wanneer deze verstopt, verzuurt, vervet en vergiftigt worden, communiceren onze cellen niet meer goed met elkaar wat zich uit in een verminderde gezondheid. Ook vele welvaart ziektes ontstaan hierdoor. Daarom is het zo ontzettend belangrijk je lichaam te voeden met voeding die het ook daadwerkelijk herként als voedsel. Puur voedsel zoals het in essentie bedoeld is.

Zorg goed voor jezelf

Over Linn

Daarom wil ik je helpen door jou richtlijnen te geven voor een gezonde lifestyle. Door mijn opleiding in de Orthomoleculaire voeding, heb ik nog sterker ontdekt dat alles wat we in ons lijf stoppen, er ook ook weer uitkomt op wat voor manier dan ook. Je energie, bloedsuikerspiegel, conditie van je haar, huid, nagels, de dichtheid van je botten, migraine aanvallen, slapeloosheid, depressies en noem maar op! Door de juiste voeding te gebruiken zul je merken dat veel van deze kwalen verminderen of zelfs verdwijnen.

Reageren